Katinka Wierper HealingEnergiebehandeling

Hoe het werkt

Tijdens de behandeling zit jij op een stoel en leg ik mijn handen om te beginnen op je schouders. Ik stem me af op de universele energie en laat die door mijn handen heen naar jou stromen. Daarna schuiven mijn handen naar andere plekken op jouw lichaam. Je kunt zeggen waar je wilt dat mijn handen naartoe gaan en als je daar geen behoefte aan hebt, voelen mijn handen ook zelf waar ze nodig zijn.

Het effect van een energiebehandeling:

Energetisch word je weer helemaal doorstroomd met universele energie. Dat kan energetische blokkades opruimen, energie toevoegen of energie (stress) afvoeren.

Mentaal-emotioneel vind je een rustmoment waarin je jezelf kunt herontdekken en voelen wat voor jou belangrijk is op dit moment.

Fysiek kan er ontspanning ontstaan waardoor pijn afneemt en je lichaam kan herstellen.

Aanmelden

Om je aan te melden voor een energiebehandeling vul je het contactformulier in. Schrijf bij ‘bericht’ dat je een energiebehandeling. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. Als we een geschikte dag en tijd gevonden hebben stuur ik je een Tikkie. Na de betaling hiervan is je plek gereserveerd.

De sessie

De behandeling vindt plaats bij mij thuis. In een enkel geval kan ik bij jou thuis (of bv in het ziekenhuis) komen. Daar maken we dan duidelijke afspraken over, ook ivm met reiskosten.

Tijdsduur

De behandeling duurt 45 minuten.

Kosten

De kosten voor de energiebehandeling zijn € 75,00. Als we een dag en tijd hebben afgesproken, stuur ik je een Tikkie.