Katinka Wierper HealingHealing

Hoe het werkt

Tijdens de healing maak ik contact met de spirituele wereld, de onstoffelijke wereld. De informatie en de vragen die je mij hebt gegeven voorafgaand aan de healing, zijn hierbij mijn richtlijn. Ik zie beelden, voel emoties of lichamelijke sensaties en krijg ingevingen door. Vaak gaat al deze informatie over de dieper liggende oorzaken van je klachten of over gewoontes of gedachtenpatronen die je tegenhouden bij je ontwikkeling. Deze inzichten kunnen op zichzelf al transformerend werken.

Daarnaast krijg ik ideeën of suggesties door die je kunnen helpen om beter te worden, je beter te voelen of om vooruit te komen met je innerlijke ontwikkeling. Ook hebben betrokken lichtwezens, of geliefden die zijn overgegaan soms een boodschap voor jou.

Bij de healing stroomt er helende energie naar je toe. Dit kan naar je lichaam stromen maar ook naar je gevoel of je gedachten, naar een trauma of naar een moeilijke herinnering. Die helende energie komt niet bij mij persoonlijk vandaan. Vaak stroomt er energie van mijn gids door mij heen naar jou toe. Dan ben ik daar een kanaal voor. Maar soms zie of voel ik dat er lichtwezens rechtstreeks helende energie naar je toesturen.

Aanmelden

Om je aan te melden voor een healing vul je het contactformulier in. Schrijf bij ‘bericht’ waarom je een healing wilt en welke vragen je hebt aan de spirituele wereld. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. Als we een geschikte dag en tijd gevonden hebben stuur ik je een Tikkie. Na de betaling hiervan is je plek gereserveerd.

Omdat ik het belangrijk vind dat iemand er zelf achter staat als ik een healing doe, ga ik er van uit dat je alleen jezelf aanmeldt voor een healing. Wil je graag een healing voor iemand anders reserveren, bv voor je kind of voor iemand die dat zelf niet kan, geef dit dan duidelijk aan.

De sessie

De sessie vindt plaats mbv ‘Teams’. Dat is een online videoprogramma waar je als genodigde (jij dus) geen account voor hoeft te hebben. Het is niet ingewikkeld en wijst zich vanzelf. Voor de zekerheid stuur ik je na aanmelding een duidelijke handleiding voor hoe dat werkt. Als je wilt, kun je de healing opnemen, bv met je telefoon.

Tijdsduur

De totale sessie duurt 45 minuten.

Kosten

De kosten voor de healing zijn € 75,00. Als we een dag en tijd hebben afgesproken, stuur ik je een Tikkie. De kosten voor een eventuele belafspraak na de healing zijn € 30,00 voor een half uur.

Let op!

Alhoewel healing heel goed kan werken en mensen zich daarna vaak beter voelen, is het geen vervanging voor reguliere zorg. Ga bij klachten altijd naar je huisarts!