Katinka Wierper HealingErvaringen

Eva

“Al een paar keer heb ik van Katinka een healing/reading mogen ontvangen. De manier waarop zij de informatie doorgeeft is zo respect- en liefdevol dat ik totaal kan vertrouwen op de zuiverheid van haar werkwijze. De reading verschafte mij diepe inzichten t.a.v. mijn persoonlijke proces en de healing resulteerde in een heel duidelijke vermindering van de fysieke klachten, die ik op dat moment had. Katinka gaf mij ook diverse tools om zelf aan de slag te gaan met de inzichten en de energie van de healing, zodat de klachten helemaal kunnen verdwijnen. Zo heb ik flinke en concrete stappen kunnen zetten naar meer ontspanning in mijn leven. Ik kan uit de grond van mijn hart zeggen dat ik iedereen  zo’n ervaring bij Katinka aanraad.”

K.H.

“Wat het meest bij mij bovenkomt in de healing/reading is troost, erkenning en bemoediging.

Ik voel me getroost door aanwezigheid en rust. Ik voel me erkend in wat er bij mij speelt. En ik voel me bemoedigd in wat nodig is voor mij om te doen.
Ik ben daar heel dankbaar om.”

Doete

“Via een vriendin kwam ik in contact met Katinka. Ik had nogal veel vragen die op dat moment speelden. Dus voor mij op het juiste tijdstip.
Mijn vragen heb ik via de mail gesteld en we spraken af op een bepaald tijdstip. Ik ging ontspannen zitten en Katinka die zich op een andere plek in Nederland bevond maakte contact. Na de reading kreeg ik een mail van Katinka met hetgeen zij had waargenomen. Voor mij was het treffend en helpend.
Zo fijn het op schrift te hebben. Op deze manier kon ik het met regelmaat teruglezen waardoor ik steun voelde. Ook kon ik met de tips aan de slag (ik heb de neiging om ze weer snel te vergeten). De beelden en gevoelens klopten.
Toen ik nog meer vragen had heb ik weer contact opgenomen met Katinka. Er volgde nog een reading en er kwamen weer andere dingen naar voren. Dit keer werd lichamelijke pijn nader onder de loep genomen. Weer op schrift, echt superfijn. Ook nu kon ik weer verder. Mooi zoals bepaalde beelden klopten.
Nu wat weken verder voel ik me stukken beter en kan nog steeds verder met de treffende wijze woorden. Katinka bedankt.”